CloakCoin kondigt strategische partnerschap met Crypto Playhouse aan

CloakCoin, een op Proof-of-Stake gebaseerde privacy cryptocurrency, heeft vandaag een strategische partnerschap met Crypto Playhouse aangekondigd. Crypto Playhouse is een grote groep van social media influencers, met een sterke achtergrond in blockchaintechnologie, trading en viral marketing.

CloakCoin kondigt strategische partnerschap met Crypto Playhouse aan
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

"We zijn blij dat we de handen ineenslaan met Crypto Playhouse. Met hun kennis van crypto, trading en marketing geloven we een sterke partner te hebben. Deze samenwerking helpt ons om onze social media marketingstrategie tot z'n volle recht te laten komen. Centraal in die strategie staat het trekken van aandacht van zowel nieuwe als oude enthousiastelingen in de cryptowereld." zegt Harry Sidiropoulos (alias sidi25), hoofd van marketing & PR bij CloakCoin.

Bij dit partnerschap hoort het creëren en het uitgeven van een breed assortiment van content. Op traditionele kanalen zoals Instagram, Facebook en Youtube, maar ook op meer aan crypto gerelateerde kanalen zoals Steemit en Dtube.

Dan Alvarez, algemeen directeur van Crypto Playhouse, voegt toe: "Om de globale adoptie van cryptogeld te versnellen is het belangrijk om het algemene publiek aan te spreken op punten waar ze het meest aanwezig zijn: sociale media, niet Telegram! We willen onze ervaring met social viral marketing graag inzetten om samen met het team van Cloak een waardevol project nog succesvoller te maken."

Hoewel dit misschien lijkt op een gewone partnerschap met een gewone adverteerder, is dit niet zo. Crypto Playhouse werkt alleen samen met cryptoprojecten waar ze grondig onderzoek naar hebben gedaan en waar ze volledig vertrouwen in hebben.

Austin Doyle, technisch directeur bij Crypto Playhouse, legt uit: "Wij zijn geen traditionele marketeers en we werken alleen met projecten waar we in geloven. Sterker nog, we wijzen de meeste betaalde voorstellen die we krijgen af. Cloak is een goed gevestigd project dat er al jaren is. Daarbij blijven ze voorwaarts bewegen op hun weg naar het worden van een reguliere betaaloptie naast Bitcoin en Ethereum. Het team van Cloak is erg getalenteerd en net als wij vinden zij het ook enorm belangrijk om de globale adoptie van cryptocurrency te verhogen door middel van het continu uitgeven van leerzame en uitnodigende media."

Sidiropoulos bevestigt de gedeelde visie: "Na het eerste contact in februari kwamen we erachter dat er erg veel overeenkomsten waren. Bovenal geloven we er allebei in dat crypto en blockchain écht de wereld kunnen veranderen."

Naast hun rol in het optimaliseren en distribueren van content zal Crypto Playhouse ook als ambassadeur en woordvoerder fungeren voor CloakCoin op conferenties en evenementen.

Stefan Kender (alias lasvegas83), CloakCoin's CEO concludeert: "Naast hun kennis van crypto en marketing zijn Austin, Dan en de rest van het Crypto Playhouse team geweldig om mee samen te werken. Ik ben heel erg blij om te kunnen werken met zo'n goed en toegewijd team en geloof dat deze kans een boel deuren kan openen voor Cloak in Amerika!"

Over CloakCoin

CloakCoin is een anonieme cryptocurrency die mid-2014 in het leven geroepen is. Door de jaren heen is de hele codebase van CloakCoin verbeterd door Cashmen en zijn team van ontwikkelaars om iteratief een veel betere versie van de munt neer te zetten. Met de verbeterde codebase, een staking ledger systeem, versterkte beveiliging, privacy features, multi-platform wallets, en een block explorer adresseert CloakCoin een aantal van de tekortkomingen van Bitcoin en zijn gestagneerde ontwikkelingsproces.

Meer over CloakCoin vind je hier: https://cloakcoin.com/.
Introductievideo: https://bit.ly/2s8EZHk.

Over Crypto Playhouse

Crypto Playhouse focust zich op strategische partnerschappen met veelbelovende aan crypto en blockchain gerelateerde bedrijven of projecten. Crypto Playhouse maakt daarbij goed gebruik van hun (grote) groep volgers en ervaring op het gebied van marketing en sociale media. De groep werkt met strategische partners om activerende media te verspreiden om zo de reikwijdte van producten en diensten te maximaliseren. In tegenstelling tot traditionele marketeers die geen experts zijn op dit gebied, snapt Crypto Playhouse cryptocurrencies en de high-tech industrie. Daarnaast hebben ze 25 jaar ervaring in het handelen en beheren van geld in veel verschillende markten.

Meer over Crypto Playhouse: https://cryptoplayhouse.com/.

Mediacontact

CloakCoin
Harry Sidiropoulos
Hoofd van Marketing & PR
E-mail: pr@cloakcoin.com
Website: www.cloakcoin.com
Chat 1: www.twitter.com/CloakCoin
Chat 2: http://chat.cloakcoin.com

Crypto Playhouse
E-mail: support@cryptoplayhouse.com

Dit artikel heeft deze tags

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Steun

LekkerCryptisch wordt gesteund door BLOX.

Altijd op de hoogte