Wallet provider Blockchain geeft half miljard XLM weg

Blockchain komt naar eigen zeggen met de grootste crypto giveaway ooit. Het bedrijf geeft $125 miljoen Stellar Lumens ($XLM) weg; bijna een half miljard tokens.

Adoptie

Wallet provider Blockchain geeft half miljard XLM weg
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Deze week zouden de eerste aangemelde gebruikers hun tokens moeten ontvangen. Over de hoeveelheid $XLM per wallet wilde het bedrijf niets zeggen. Volgens Blockchain is het primaire doel om gebruikers te laten testen met nieuwe cryptovaluta. CEO Peter Smith vertelt CoinDesk:

“Als ik terugkijk op de afgelopen 5 cryptojaren was één van mijn favoriete dingen het weggeven van de eerste $20 aan cryptogeld aan kennissen. De realisatie dat ze daarmee de kracht van een nieuw financieel systeem in eigen handen hebben. Maar dat kan je maar voor een handjevol mensen doen. Het idee van dit project was: hoe kunnen we ervoor zorgen dat miljoenen mensen die ervaring krijgen?”

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Altijd op de hoogte