Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Eén op de vijf Britten: "bitcoin wordt net zo gewoon als cash nu is"

Peter

YouGov heeft onderzoek gedaan naar cryptovaluta onder de Britten. Eén op de vijf ziet bitcoin net zo gewoon worden als cash nu is.

Zoals in bijna alle onderzoeken naar voren komt, blijkt de jonge generatie het meest van cryptovaluta af te weten. De meeste kopers van cryptovaluta vallen in de leeftijdsgroep 18-24 jaar, gevolgd door de groep 25-34 jaar.

Ander feitje: bijna alle Britten hebben van bitcoin gehoord, maar snappen het nog niet. Dat is onder andere een bron van scepsis ten aanzien van de toekomst van bitcoin en andere gedigitaliseerde assets. Werk aan de winkel dus!

Bron

Verder lezen? Dit nieuwsbericht is gebaseerd op het volgende artikel: https://buff.ly/2SZ1jjh.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.