Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

Exchange BTCC trekt stekker uit mining pool

Peter

De in Hong Kong gevestigde exchange BTCC (voorheen BTC China) stopt z’n mining pool. De reden: “business adjustments”. Waarschijnlijk leverde het te weinig op.

De pool bestond sinds 2014. In juni was het nog verantwoordelijk voor 1,1% van BTC’s hashing power, maar op het moment van schrijven is de geleverde rekenkracht te laag om nog terug te zien op blockchain․info.

BTCC heeft alle miners gevraagd om hun rekenkracht voor 15 november aan een andere pool te leveren. Vanaf die datum gaan de servers down. Vanaf 30 november houdt de pool officieel op te bestaan.

Bron

Verder lezen? Dit nieuwsbericht is gebaseerd op het volgende artikel: https://buff.ly/2zv7O4K.

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.