Alles over cryptogeld, in gewone mensentaal.

"Blockchain ontwikkelt zich wat langzamer dan het internet deed"

Peter Slagter
Peter Slagter

Volgens ConsenSys baas Joseph Lubin heeft blockchain waarschijnlijk meer tijd nodig om te ontwikkelen dan het internet nodig had om tot z'n recht te komen. Volgens Lubin is blockchain-technologie een stuk gecompliceerder.

Lubin sprak met de Duitse versie van Cointelegraph, en gaf aan dat hij een duidelijk parallel ziet tussen de ontwikkeling van het internet en de ontwikkeling van blockchaintechnologie. Hij ziet nu al honderden praktische toepassingen voor de mensheid, en daar blijft het volgens Lubin niet bij:

"[Blockchain projects] will enable people to build more things that will come in handy again. That's how the web was developed. It will probably take a little longer, because it is much more complicated. Also, because we work on topics such as digital money, Blockchain will permeate society more than the Internet. Everything will be networked in a Web3."

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.