Alles over de nieuwe economie onder één dak.

Bitfinex claimt dat het in oktober $1 miljard aan geldopnames heeft verwerkt

Peter Slagter
Peter Slagter

Na weken van onzekerheid rondom bankzaken van Bitfinex, claimt de exchange dat het enkel in oktober al 1 miljard dollar aan geldopnames heeft verwerkt. Deze data komt ongeveer een maand na het nieuws dat de exchange een nieuwe bank heeft.

Exchange

Volgens een bericht van Bitfinex zelf is er $1 miljard dollar opgenomen in 700 transacties. Dat suggereert dat de gemiddelde cash-opname op het platform boven de $1.4 miljoen ligt.

Bitfinex komt tegelijkertijd met een update van hun opname-regels. De exchange rekent nu 3% fee op alle geldopnames die voldoen aan één van deze twee regels:

  • Meer dan twee geldopnames in een periode van 30 dagen.
  • Meer dan $1.000.000 (in totaal) opgenomen cash in een periode van 30 dagen.

Ondanks onzekerheden blijft Bitfinex één van de meest populaire exchanges. Op basis van het handelsvolume over de laatste 30 dagen staat de exchange op nummer 9 van de wereldranglijst.

Peter Slagter

Peter Slagter

Eén van de oprichters van LekkerCryptisch. Actief met cryptovaluta sinds de opkomst van de bitcoin. Houdt van het innovatieve karakter van crypto en blockchaintechnologie, en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Verbindt graag techniek met business, en houdt ervan moeilijke concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Meer nieuws

Reageer

Wil je naar aanleiding van dit bericht verder praten? Heb je een vraag, een aanvulling, of had je het zelf anders geschreven? Laat het ons weten, en praat mee in onze community. Veel directer, én een stuk gezelliger dan zo'n ouderwets reactieformulier. De groep is actief, behulpzaam, en voor iedereen toegankelijk.

Blijf op de hoogte

Wil je direct nieuwe blogposts lezen? Alle nieuwe publicaties plaatsen we op Twitter. Je kunt daar ook de belangrijkste ontwikkelingen volgen.