Partner worden

Draag bij aan onafhankelijke (onderzoeks)journalistiek in Nederland.

Voordelen

Het platform van LekkerCryptisch is jong. In maart 2018 plaatsten we ons eerste verhaal, en sindsdien zetten we ons in om een objectieve en onafhankelijke bijdrage te doen aan de ‘nieuwe economie’. Inmiddels wordt de website maandelijks door tienduizenden mensen bekeken, en loopt dat cijfer gestaag op.

  • Website 90.000 per maand
  • Twitter 10.000+ volgers
  • Telegram 2.000+ leden

Voor onze partners is de belangrijkste drijfveer om een bijdrage te doen aan LekkerCryptisch puur om gedegen journalistiek werk te ondersteunen. Zij vinden het belangrijk dat kwalitatief hoogwaardige content gratis toegankelijk is voor alle Nederlanders.

Natuurlijk zetten we onze partners ook graag in de schijnwerpers. We kunnen het niet voor niets goed met elkaar vinden. Dat doen we op de volgende manieren:

  • Zichtbaarheid: op iedere pagina (!) wordt (willekeurig) één van onze partners uitgelicht.
  • Partnerpagina: een plek toegewijd aan informatie over jouw organisatie.
  • Partnerberichten: een lijst van links naar jullie eigen content op de partnerpagina.
  • Persberichten: maximaal twee per jaar, inclusief publicatie via sociale media.
  • Voordelige campagnes: je betaalt 50% minder dan anderen.
  • Partnerthema’s: de mogelijkheid een thema binnen ons journalistiek domein aan te snijden.

Daarnaast wordt je als partner betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Denk aan een vacaturebank, een evenementenkalender, en andere manieren om de Nederlandse sector in kaart te brengen. Waar mogelijk heb je daarin als partner ook een prominentere plek dan anderen.

Met jullie bijdrage kunnen we de kosten van het draaien van een onafhankelijk netwerk dragen, (meer!) verhalen blijven produceren, en nieuwe concepten ontwikkelen. Op die manier vloeit een groot deel ervan weer terug naar het partnernetwerk.

Tarieven

We bouwen graag aan een levendig partnernetwerk. Bedrijven en organisaties die het belang zien van onafhankelijke media. Die bereid zijn een bijdrage te doen om objectiviteit mogelijk te maken. We richten ons daarbij op een omvang die past bij onze operationele kosten en toekomstplannen.

We begrijpen dat niet alle schouders even sterk zijn. En we begrijpen ook dat ieder bedrijf anders in elkaar zit. Het is daarom onmogelijk om vooraf een vast tarief te bepalen. We nodigen je daarom graag uit om zelf aan te geven wat je kan bijdragen, en vertrouwen erop dat je daarbij rekening houdt met je eigen draagkracht en billijkheid.

Interesse?

Voel je vrij om contact op te nemen. We denken graag mee.

Altijd op de hoogte