Onze partners

De organisaties die kennisdeling en educatie hoog in het vaandel hebben staan.

LekkerCryptisch streeft naar een transparante financiële markt waarin de macht bij het individu ligt. We dragen daaraan bij met onafhankelijke journalistiek, het vrij beschikbaar maken van getoetste kennis, en het publiceren van objectieve gegevens die de basis vormen voor het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Bij LekkerCryptisch werken mensen die het delen van kennis extreem belangrijk vinden. Het enige doel van de website is om iedere lezer slimmer te laten vertrekken.

We richten ons in die context op cryptovaluta, blockchain, financiële technologie, privacy, AI, en andere opkomende technologieën. Daarbij leggen we graag het verband met economische en politieke trends wereldwijd. We vertellen over de belangrijkste gebeurtenissen uit deze sectoren en belichten daarmee de personen, producten en bedrijven die de wereld van morgen vormen.

Dat kunnen we niet zonder onze partners. We richten ons op dezelfde doelgroep, en hebben daarbij overlappende waarden. En, bovenal, de gezamenlijke missie om Nederland financieel en technisch slimmer te maken. Dit zijn de organisaties die educatie hoog in het vaandel hebben staan:

Altijd op de hoogte