BLOX

Dé Nederlandse crypto-app

Binnen 60 seconden veilig investeren in jouw favoriete crypto’s? Meer dan je mobiel zal je nooit nodig hebben. BLOX is het alles-in-één platform waar jij kan traden in cryptocurrencies, coins en tokens.

Crypto kopen en verkopen: BLOX!

BLOX appBLOX is een nieuwe app van Nederlandse bodem met maar één doel: het extreem makkelijk maken om bitcoin en andere cryptovaluta te verhandelen. Het enige dat je nodig hebt is je telefoon. En zeg nou zelf: die heb je toch altijd op zak.

Handelen is kinderspel

Bitcoin begrijpen met alle technische termen en jargon, bitcoin kopen, bitcoin beheren, beveiliging regelen, cryptocurrency koersen checken, uitbetalen… Moeilijk? Niet meer. BLOX brengt er verandering in en maakt handel in cryptovaluta:

  1. Kinderspel. Makkelijker dan je bank-app.
  2. Bliksemsnel. In vier seconden koop je crypto.
  3. Toegankelijk. Of je nou een tientje of een ton zakgeld krijgt, jij bepaalt je inleg.
  4. Zorgeloos. Telefoon kwijt? Er kan alleen geld naar jouw rekening verstuurd worden.

Kortom: je beheert je vermogen met één klik.

Bitcoin in 4 simpele stappen

Stap 1: Download

BLOX is te downloaden voor je iPhone en Android telefoon en helemaal gratis. Al gedownload? Dan is het bijna tijd om coins te kopen.

Apple Appstore Google Playstore

Stap 2: Aanmelden

Een account aanmaken is gemakkelijk. Binnen één minuut ben je aangemeld. BLOX stuurt je een mailtje om te checken of alles klopt. Aangemeld? Tijd om te gaan handelen!

Stap 3: Opwaarderen

Net als je OV-chipkaart kan je BLOX opwaarderen. Maar in tegenstelling tot de NS hoef je bij BLOX nooit te wachten. Opwaarderen kan al vanaf 1 euro.

Stap 4: Kopen

Je hebt BLOX geïnstalleerd, je account is geregeld en je hebt je tegoed opgewaardeerd. Je kan ervoor kiezen om je tegoed te verspreiden over verschillende crypto of gewoon all in te gaan op één coin. Of toch nog even wachten? Dat is aan jou.

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte