Knaken

Crypto, Veilig & Simpel

Knaken is een Europees platform waarop iedereen Veilig & Simpel bitcoin en andere cryptocurrencies kan kopen, verkopen, versturen, storten en bewaren.

Veilig & Simpel cryptocurrencies kopen

Het kopen van cryptocurrencies zou niet moeilijk moeten zijn. Toch hoorde de oprichters van Knaken vaak verhalen van mensen die hier veel moeite mee hadden. Knaken is daarom opgericht om cryptocurrencies toegankelijk te maken voor iedereen. Via het panel van Knaken heb je een duidelijk overzicht van al je bezittingen. Verder kun je via het panel eenvoudig cryptocurrencies kopen, verkopen, versturen, storten en bewaren.

Over Knaken

Knaken biedt 20 verschillende cryptocurrencies aan zoals bitcoin, litecoin en ethereum. Betalen kan eenvoudig met betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, Creditcard en meer. De helpdesk van Knaken zal je helpen met al je vragen. Knaken is goed bereikbaar via e-mail, telefoon en live-chat.

Op de website van Knaken staat uitgebreide informatie over alle cryptocurrencies die Knaken aanbiedt. Daarnaast staan er op de informatiepagina’s grafieken met de koersen van de desbetreffende cryptocurrencies.

De beste manier om kennis te maken met Knaken is door het platform zelf uit te proberen!

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte