LiteBit

Handel in cryptocurrencies makkelijk gemaakt

LiteBit is een platform waar gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunnen worden verhandeld. Er handelen al ruim 600.000 klanten bij LiteBit: met recht de marktleider in Nederland.

Bitcoin kopen zonder poespas

Dat vroegen de oprichters van LiteBit zich af toen ze in 2012 litecoins wilden kopen. Geld overmaken naar een schimmige organisatie in het buitenland en dan maar wachten of je ook echt krijgt wat je is beloofd. Dat moet anders!

Zo gezegd, zo gedaan. In 2013 zag LiteBit het licht: een platform waar gemakkelijk en veilig cryptocurrencies kunnen worden verhandeld. Op het platform koop, verkoop, en beheer je cryptovaluta.

Op een beurs kunnen cryptocurrencies alleen worden geruild tegen andere cryptocurrencies. Bij LiteBit kunnen cryptocurrencies direct worden gekocht voor euro’s en worden betaald met de meest gebruikte betaalmethoden, zoals iDEAL, Bancontact, Sofort, Giropay, SEPA en MyBank.

Ook is voor het grootste deel van LiteBit’s portfolio een wallet ontwikkeld waarin cryptocurrencies veilig kunnen worden opgeslagen. Het hoofdkantoor is in Nederland gevestigd en het supportteam is zowel per mail als telefonisch bereikbaar. Er handelen al ruim 600.000 klanten bij LiteBit. Op dit moment de marktleider in Nederland met de ambitie om ook de grootste van Europa te worden.

Waarom LiteBit?

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom mensen er voor kiezen om LiteBit te gebruiken voor hun cryptocurrency-aankopen:

  1. Veilig: Bewaar je crypto’s veilig in je eigen wallet.
  2. Makkelijk: Handel makkelijk en snel met de iOS en Android apps.
  3. Scherp geprijsd: Koop Bitcoin tegen een scherpe prijs.
  4. Customer Support: Er is 24/7 iemand beschikbaar om je te helpen.
  5. Beste Crypto Broker 2019: Door het publiek verkozen tot beste crypto broker 2019.

Apple AppstoreGoogle Playstore

De schouders eronder

Zonder sponsors kan LekkerCryptisch niet goed functioneren. We zijn daarom blij dat 19 sponsors een bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek in Nederland.

Bekijk alle sponsors

Altijd op de hoogte